Barbecue ist eine Garmethode, bei der große Fleischstücke in einer Grube oder speziellen Barbecue-Smokern langsam bei mäßiger Temperatur in der heißen . The generally accepted differences between barbecuing and grilling are cooking durations and the types . Barbecuesauce (auch BBQ-Sauce) ist eine Würzsauce, die vornehmlich für Grill- und Barbecuegerichte Verwendung findet. Ein Barbecue-Smoker ist ein holz- oder kohlebefeuerter Ofen, in dem Speisen im heißen Rauch gegart oder geräuchert werden. Barbecue sauce is used as a flavoring sauce, a marinade, basting or topping for meat cooked in the barbecue cooking style, including pork or beef ribs and . Beef Brisket ist der englische Ausdruck für eine in der Regel im Barbecue-Smoker bei. Hochspringen ↑ Paul Kirk: Paul Kirk's Championship Barbecue: Bbq Your Way to Greatness With 5Lip-smackin' recipes from the baron of barbecue; .
In the United States, barbecue refers to a technique of cooking that involves cooking meat for long periods of time at low temperatures with smoke from a wood . Texas Barbecue is a traditional style of preparing beef unique to the cuisine of Texas. It is one of the many different varieties of barbecue found around the world. Barbecue is a method and apparatus for cooking meat, poultry and occasionally fish with the heat and hot smoke of a fire, smoking woo or hot coals of . A barbecue grill is a device that cooks food by applying heat from below. There are several varieties of grills, with most falling into one of two categories: .
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